Требиње

Ђорђе сам јачи од листе СНСД-а

Ђорђе сам јачи од листе СНСД-а

Владајући су се сакрили у катакомбе, јер немају са чим да изађу пред народ и грађане Требиња. У протекле 4 године потрошили су 120 милиона, а нису направили ништа, и нажалост више је направила Србија и Европска Унија својим донацијама него градске власти за 4 године.

Због тога покушавају пописивањем, уцјенама, притиском, застрашивањем, куповинама и политичком корупцијом да „навуку“ потребан број гласова како би нас пустошили и уништавали још 4 године.

 

И кампања на друштвеним мрежама показује драстичан пад и немоћ СНСД-а и режима, па тако сам Ђорђе Вучинић, са Листе „За Правду и Ред“ има већу подршку и број „лајкова“ него цијела листа СНСД-а на свим страницама, од локалног СНСД-а, гдје имају 243 и званичне странице Луке Петровића, гдје имају 526 „лајкова“ неколико дана након објаве, а Ђорђе сам има 826!

 

Потпуна доминација најбоље се види ако се упородимо Луку Петровића, који на својој страници има подршку 71 пратиоца, и објава Небојше Вукановића која има скоро 3300 „лајкова“. Наравно да ово није стваран однос гласача, да су друштвене мреже једно, а избори друго, али је јасно да се народ ослободио страха јер само прије двије године једва да би се стотињак људи одлучило да Вукановићу јавно неким „лајком“ да подршку, а сада се ситуација из корјена промијенила.

Људи осјећају стид ако под притиском морају јавно подржати Луку, СНСД и зло које нас је поробило, а ако се по јутру дан познаје сада ће доживети много већи дебакл, потоп и лошији резултат него 2012. године, када је пропуштена шанса да се уклони са политичке сцене једна Партија која је уништила и опустошила све пред собом, као након најезде скакаваца.

Немојте пристати да будете бројеви и робови, будите слободни људи! Нека буде борба непрестана до коначне побједе!

За Правду и Ред / nebojsavukanovic.com

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *