Требиње

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ЛИСТЕ „ЗА ПРАВДУ И РЕД“ – Крађа као опција код нас никада неће постојати!

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ЛИСТЕ „ЗА ПРАВДУ И РЕД“ – Крађа као опција код нас никада неће постојати!

Нисмо имали намјеру да се oбраћамо грађанима Требиња и званично захвалимо гласачима који су нас подржали, прије коначних резултата ЦИK-а, али данашња СНСД-ова конференција за јавност нас је натјерала на то.

Далеко од тога да су успјели да нас испровоцирају, ни близу! Оно што у овом тренутку осјећамо је гађење и жаљење према вама који сте изнијели огроман број неистина уперених против наше Листе.

Нама је јасно зашто сте и на данашњи дан тако активни, дан када је преминуо патријарх Иринеј. Јасно је и вама јер ваше светиње и Бог нису на небу. Знамо гдје су. А Он је љут на вас и не бирате дан, начин и средства да се оправдате пред њим. Правдајте се, морате! Дао вам је све могуће ресурсе на располагање и није задовољан вашим резултатом. Да је, којим случајем, све било фер и поштено, питање је какав би био коначан резултат. И то вас боли, и резултат и критике.

Дакле, радите шта сте наумили, ми нећемо бјежати, немамо гдје и не желимо!

Грађани Требиња, немамо намјеру да се правдамо ни вама ни њима. Једино што вам можемо рећи да смо захвални за сваки глас који сте нам дали, јер те то урадили искрено, без приморавања и уцјена. Ми смо цијели изборни дан провели у покушајима да спријечимо њихову крађу.

Kрађа гласова, куповина гласача, уцјене и остале прљаве методе од стране листе ЗА ПРАВДУ И РЕД нису постојале као опција, нити ће икада постојати.

До коначне побједе и слободе!

ЗА ПРАВДУ И РЕД – ЛИСТА НЕБОЈШЕ ВУКАНОВИЋА

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *