SAOPŠTENJE ZA JAVNOST LISTE „ZA PRAVDU I RED“ – Krađa kao opcija kod nas nikada neće postojati!

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST LISTE „ZA PRAVDU I RED“ – Krađa kao opcija kod nas nikada neće postojati!

Nismo imali namjeru da se obraćamo građanima Trebinja i zvanično zahvalimo glasačima koji su nas podržali, prije konačnih rezultata CIK-a, ali današnja SNSD-ova konferencija za javnost nas je natjerala na to.

Daleko od toga da su uspjeli da nas isprovociraju, ni blizu! Ono što u ovom trenutku osjećamo je gađenje i žaljenje prema vama koji ste iznijeli ogroman broj neistina uperenih protiv naše Liste.

Nama je jasno zašto ste i na današnji dan tako aktivni, dan kada je preminuo patrijarh Irinej. Jasno je i vama jer vaše svetinje i Bog nisu na nebu. Znamo gdje su. A On je ljut na vas i ne birate dan, način i sredstva da se opravdate pred njim. Pravdajte se, morate! Dao vam je sve moguće resurse na raspolaganje i nije zadovoljan vašim rezultatom. Da je, kojim slučajem, sve bilo fer i pošteno, pitanje je kakav bi bio konačan rezultat. I to vas boli, i rezultat i kritike.

Dakle, radite šta ste naumili, mi nećemo bježati, nemamo gdje i ne želimo!

Građani Trebinja, nemamo namjeru da se pravdamo ni vama ni njima. Jedino što vam možemo reći da smo zahvalni za svaki glas koji ste nam dali, jer te to uradili iskreno, bez primoravanja i ucjena. Mi smo cijeli izborni dan proveli u pokušajima da spriječimo njihovu krađu.

Krađa glasova, kupovina glasača, ucjene i ostale prljave metode od strane liste ZA PRAVDU I RED nisu postojale kao opcija, niti će ikada postojati.

Do konačne pobjede i slobode!

ZA PRAVDU I RED – LISTA NEBOJŠE VUKANOVIĆA

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *