Требиње

Обраћање грађанима Требиња – „ЗА ПРАВДУ И РЕД“

Обраћање грађанима Требиња – „ЗА ПРАВДУ И РЕД“

Сутра, по први пут од почетка дјеловања, „За Правду и Ред“ – листа Небојше Вукановића званично улази у Скупштину Града Требиња. Овим путем желимо да се захвалимо нашим многобројним гласачима и симпатизерима, који су омогућили да уђемо у градски парламент. И ви, и ми, а и сви остали сте свјесни чињенице да је наша Листа на претходним изборима освојила много више од четири одборника, али дјеловање накарадног система је учинило да коначан резултат изгледа како изгледа. Нама је битно да нисмо ћутке прешли преко тога, а и разлог због кога смо се окупили на листи „За Правду и Ред“ је борба против накарадног система, тако да његову „побједу“ сматрамо само једном рундом у неравноправној борби из које, заједно са вама и уз вашу помоћ, желимо изаћи као побједници! Наши коначни циљеви су – Правда, Ред и Слобода!

Дакле, права борба тек почиње. Желимо да нам вјерујете, а својим досадашњим и будућим дјеловањем показаћемо да смо, сигурно, једина компактна политичка групација у Требињу која се у политичку борбу укључила без жеље за остваривањем личне користи.

Наши мотиви и идеали се налазе у имену наше листе – Правда и Ред. То су мотиви које стреме ка циљевима који су морални и праведни, и као такви сигурно ће имати бројне противнике, да не кажемо и непријатеље, међу онима који су друштво и све вриједности, својим незнањем и лошим намјерама, окренули наглавачке.

Оно што желимо истаћи је да ће се листа „За Правду и Ред“ (не само одборници који су ушли у градску Скупштину, већ сви) у наредном четворогодишњем мандату борити за циљеве из нашег програма који су, уједно и циљеви и интерес наших гласача и који нису против интереса било ког поштеног становника Требиња.

Дакле, борба ће на почетку, сигурно, бити неравноправна, с обзиром на монтирани однос снага у градској Скупштини, али ће се чути ваш и наш глас који ће, из дана у дан, бити све гласнији! Надамо се да ћете и ви активно учествовати у заједничкој борби, јер ћемо нашим програмским дјеловањем утицати на рјешавање заједничких и личних проблема наших суграђана. Немојте очекивати успјех у нашем раду, ако у сваком тренутку не будемо имали и вашу подршку. Само заједничким дјеловањем опозиционих одборника у градској Скупштини и њихових гласача и симпатизера можемо извршити притисак на систем и људе система који стоје на путу оздрављења и општег друштвеног напретка.

Дакле, сви заједно морамо бити храбри и досљедни. Kао што су сви наши кандидати у ову борбу ушли именом и презименом, тако требате и ви, некада мање, а некада више отворено дати подршку оним које сте бирали, такође храбро, својим именом и презименом!

Само тако ћемо СИГУРНО остварити значајан успјех у наредном периоду. Не само наш успјех, већ успјех свих нас, заједно! На крају ће и они који су били против схватити да смо и на њиховој страни, јер наша борба је борба за бољу будућност свих нас, не само будућност појединаца!

СВИ ЗАЈЕДНО ДО KОНАЧНЕ ПОБЈЕДЕ И СЛОБОДЕ! „ЗА ПРАВДУ И РЕД“ – ЛИСТА НЕБОЈШЕ ВУKАНОВИЋА

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *