Требиње

Ко је добитник, а ко губитник?

Ко је добитник, а ко губитник?

У почетку спорадично, а у задње време хронично односно редовно се лидер Листе за правду и ред, Небојша Вукановић од стране једне одређене личности назива губитником, вероватно зато што је његова листа у Требињу, иначе друга најјача листа освојила „само“ 4 одборничка мандата, јер су јој, без икакве дилеме, отета 2 мандата.

То је остварила без иједне утрошене марке у кампањи као израз народне воље и подршке Листи, која пре свега баштини вредносни систем који има за претпоставку правду и ред и закон једнак за све. Сви који се налазе на Листи за правду и ред, Небојша Вукановић, а који имају само један циљ, да у Требињу створе амбијент у коме ће свако моћи да ради и срећно живи, осећају се нелагодно када их неко због тога назива сарадницима „Губитника“. Лидер листе за правду и ред, Небојша Вукановић се назива губитником, јер је његова листа освојила 4 одборничка места у Скупштини Требиња, а лидери Листа које су освојиле само 1 одборничко место називају се „добитницима“. Па који нормалан човек ово може да разуме?

Листа за правду и ред, Небојша Вукановић, која је као Листа први пут изашла на изборе, освојила је у Требињу више гласова него СДС, ПДП и ДНС заједно и тиме постала убедљиво најјача опозициона листа и свакако трн у оку владајућој СНСД. У оваквим политичким околностима, лидера Листе за правду и ред, Небојшу Вукановића, називати губитником, може само неко коме је математика слабија страна или пак неко ко се свако јутро преједе бунике до те мере да му се помути мозак па онда не зна шта прича.

Проф. др Видомир Парежанин

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *