Ko je dobitnik, a ko gubitnik?

Ko je dobitnik, a ko gubitnik?

U početku sporadično, a u zadnje vreme hronično odnosno redovno se lider Liste za pravdu i red, Nebojša Vukanović od strane jedne određene ličnosti naziva gubitnikom, verovatno zato što je njegova lista u Trebinju, inače druga najjača lista osvojila „samo“ 4 odbornička mandata, jer su joj, bez ikakve dileme, oteta 2 mandata.

To je ostvarila bez ijedne utrošene marke u kampanji kao izraz narodne volje i podrške Listi, koja pre svega baštini vrednosni sistem koji ima za pretpostavku pravdu i red i zakon jednak za sve. Svi koji se nalaze na Listi za pravdu i red, Nebojša Vukanović, a koji imaju samo jedan cilj, da u Trebinju stvore ambijent u kome će svako moći da radi i srećno živi, osećaju se nelagodno kada ih neko zbog toga naziva saradnicima „Gubitnika“. Lider liste za pravdu i red, Nebojša Vukanović se naziva gubitnikom, jer je njegova lista osvojila 4 odbornička mesta u Skupštini Trebinja, a lideri Lista koje su osvojile samo 1 odborničko mesto nazivaju se „dobitnicima“. Pa koji normalan čovek ovo može da razume?

Lista za pravdu i red, Nebojša Vukanović, koja je kao Lista prvi put izašla na izbore, osvojila je u Trebinju više glasova nego SDS, PDP i DNS zajedno i time postala ubedljivo najjača opoziciona lista i svakako trn u oku vladajućoj SNSD. U ovakvim političkim okolnostima, lidera Liste za pravdu i red, Nebojšu Vukanovića, nazivati gubitnikom, može samo neko kome je matematika slabija strana ili pak neko ko se svako jutro prejede bunike do te mere da mu se pomuti mozak pa onda ne zna šta priča.

Prof. dr Vidomir Parežanin

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *